Les joies del curtmetratge mundial. Aquest any sota un eix comú, el treball interpretatiu; tot un homenatge a actrius i actors.

(81 min.) Recomanat per a majors de 7 anys.

KACEY MOTTET KLEIN, EL NAIXEMENT D’UN ACTOR

Ursula Meier (14’, Suïssa, 2015)
8 anys. 12 anys. 15 anys. Un cos està creixent i desenvolupant-se davant de la càmera, absorbint les sensacions i emocions, confrontant els seus límits i les seves parts més ocultes i fosques. Un cos que a través dels anys s’abandona al personatge, transformant el que podria ser vist com un joc infantil d’actuació en el veritable treball d’un actor. El retrat d’un adolescent que s’ha creat a si mateix amb la càmera.

LA INQUILINA

Mar Coll (15’, Espanya, 2015)
Anna, quaranta anys, s’ha fugat de casa i està profundament agraïda amb Camille, estudiant, per haver-la triat com a companya de pis. Tant, que vol demostrar-ho a tota costa.

THE COST OF LIVING

Lloyd Newson, DV8 (35’, Regne Unit, 2005)
Una reflexió sobre com ens evaluem a nosaltres mateixos i a altres persones, sobre el cost de viure. Possiblement una de les peces més influents en el camp del cinema-dansa de l’aclamat coreogràfic Lloyd Newson. (Pel·lícula procedent del festival Choreoscope)

EN CARNE VIVA

Federico Esquerro (17’, Argentina, 2013)
El viatge d’un actor interpretant a un assassí en una filmació que transcorre en una carnisseria de Buenos Aires. Els artificis del cinema fan difícil discernir quan la carn d’atrezzo es barreja amb la de veritat.