Aquest any Marvin&Wayne compleix 10 anys, i ens agradaria celebrar-ho amb vosaltres! Ja sabem que potser no és per a tant, però en realitat, volem aprofitar aquest dia per agrair als i les cineastes que han distribuït les seves obres amb nosaltres. Voldríem incloure’ls a tots i totes, però com que no és possible, us portem una petita selecció del més recent fet a casa. Un programa que defineix molt bé l’essència dels cineastes que representem: personalitat, risc i diversitat. Per a la projecció a Barcelona tractarem de tenir una nodrida representació de cineastes i us obligarem a demanar-los autògrafs, bé s’ho mereixen!
(93 min.) Més de 16 anys.

LOS SEIS GRADOS DE LIBERTAD

Sergio H. Martín (20′, Espanya, 2019)
Benvinguts al món de l’esport d’alt rendiment, allà on els somnis, el cos i la tecnologia es troben per conformar l’ésser humà del segle XXI, víctima i botxí a la recerca d’un anhel que li imposa la màxima eficàcia i que l’obliga a corregir el gest. Els Sis Graus de Llibertat és una experiència física i emocional que ens mostra l’esdevenir de la nedadora olímpica Àfrica Zamorano en la seva preparació per a les competicions mundials.

BENIDORM 2017

Claudia Costafreda (22′, Espanya, 2019)
S’apropa un tsunami a Benidorm. La ciutat queda completament buida. Teresa, una dona que regenta un hotel a primera línia de mar, decideix quedar-se com si res fora a passar.

GREYKEY

Enric Ribes (28′, Espanya, 2019)
La por i la fascinació sempre han estat presents en Muriel Grey-Molay a l’hora de recordar la figura el seu pare, mort quan ella encara era molt jove. Trenta anys després de la seva mort, Muriel ens explicarà la història de Carlos Grey-Molay supervivent del camp de concentració de Mauthausen.

SUC DE SÍNDRIA

Irene Moray (22′, Espanya, 2019)
La Bàrbara i el Pol marxen uns dies de vacances. Envoltats de natura i amics, busquen passar-s’ho bé i alhora trobar un espai tranquil per gaudir de la seva intimitat. Amb el suport d’en Pol, enmig de la natura, entre llàgrimes i rialles, la Bàrbara aprèn a deixar-se anar, sanar les velles ferides i redefinir la seva sexualitat.