El programa pels més joves, un cinema amb valors que inspira i alimenta la curiositat. Amb pel·lícules procedents d’alguns dels festivals membres de la Catalunya Film Festivals.

(62 min.) De 4 a 12 anys (especialment recomanat de 8 a 12 anys).

SPUTNIK

Vicente Bonet (23’, Espanya, 2016)
Nikolay és un cosmonauta rus que es converteix en el primer ésser humà en sortir a l’espai, però una fallada tècnica li impedirà tornar amb vida. Mentre orbita en la seva càpsula a l’espera del seu tràgic final, una trobada fortuïta li canvia la vida. (Pel·lícula procedent del Festival INCLÚS)

5’80 METRES

Nicolas Deveaux (5’, França, 2012)
Què hi passa a les piscines olímpiques quan estan tancades al públic? Aquest curtmetratge revela que a primera hora del matí hi ha els entrenaments de salt de trampolí de les girafes! (Pel·lícula procedent del Meu Primer Festival)

MORNING COWBOY

Elena Pomares, Fernando Pomares (15’, Catalunya, 2017)
Un home corrent en un matí qualsevol es vesteix de cowboy per anar a la feina. Un viatge emocional pel seu passat i les seves il·lusions. L’aventura d’un home que somia despert per escapar de la seva realitat. Un curtmetratge fet a casa nostra que va tenir la seva premiere mundial a la Berlinale.(Pel·lícula procedent del Festival FASCURT)

BIG BOOM

Marat Narimanov (4’, Rússia, 2016)
La història de la humanitat i del nostre planeta en quatre minuts. (Pel·lícula procedent del Festival FICMA)

METRONOMIC

Vladimir Cellier (15’, França, 2015)
La trobada entre els acròbates Flying Frenchies, els ballarins aeris de la Compagnie 9.81, els músics de la banda Radio Monkey i l’equip de Baraka Films es converteix en un himne a mig camí entre la performance i la poesia contemplativa. (Pel·lícula procedent del Festival BCN SPORTS FILM)