El bo i millor del curtmetratge de caire infantil per oferir una sessió familiar de luxe. Pares, mares, fills i filles gaudiran de propostes premiades arreu del món per encetar una gran tarda festiva!

(49 min.) Especialment recomanat de 4 a 10 anys.

EL GEGANT

Julio Vanzeler, Luis da Matta Almeida (10′, Portugal, Espannya, 2012)
Un gegant porta una nena en el seu cor. El seu cor és com una gran finestra des d’on la nena descobreix i entén el món en què vivim… Un dia, ella haurà de marxar. Amb la seva maleta plena de somnis i esperances començarà a crear un nou món amb l’herència dels seus pares. Això és créixer!

ATHLETICUS: BARRA FIXA

Nicolas Deveaux (2′, França, 2018)
Un hipopòtam desafia a una tortuga a la barra fixa.
(Pel·lícula seleccionada per BCN Sports Film)

THE TIE

An Vrombaut (9′, Bèlgica, 2015)
Una girafa enorme i una de molt petita es troben i descobreixen que la seva amistat pot salvar la diferència d’estatura.

ATHLETICUS: SALT D’ALÇADA

Nicolas Deveaux (2′, França, 2018)
Una tortuga està decidida a convertir-se en campiona de salt d’alçada.
(Pel·lícula seleccionada per BCN Sports Film)

OUR NOTEBOOKS

Laura Ginés (4’, Espanya, 2015-2019)
Un registre animat i gairebé literal de la nostra rutina diària. Aprendre a escriure, dibuixar per avorriment o prendre notes en reunions interminables són coses que estan passant.
(Pel·lícula seleccionada per L’Alternativa)

PAWO

Antje Heyn (7′, Alemania, 2015)
PAWO (en tibetà “ser valent”) és la màgica aventura d’una petita figura que es troba a si mateixa en un món curiós. Gràcies a alguns dels seus companys estranys, pren consciència de la seva força i habilitats…

PIP

Gary Johnson, Melody Johnson (4′, EUA, 2018)
Little Pip té un gran somni: graduar-se com gos guia d’elit. Tot i ser la més llista de la seva classe, mai es va imaginar que complir-lo seria tan difícil. Té el que es necessita per ser una heroi?
(Pel·lícula seleccionada per l’Inclùs)

DOS TRAMVIES

Svetlana Andrianova (10′, Rússia, 2016)
Els personatges principals d’aquesta història són dos tramvies, pare i fill. Seguim el viatge d’aprenentatge del petit tramvia que, a poc a poc, abandonarà la seva joventut i arribarà a l’edat adulta mentre assumeix l’envelliment del seu mentor.
(Pel·lícula seleccionada per El Meu Primer Festival)