La sessió més gamberra, els curts més disbauxats i passats de rosca. Tornem a posar cap per avall totes les convencions i tabús. Un clàssic a la programació d’El Dia Més Curt des de la primera edició.

(57 min.) Recomanat per a majors de 16 anys.

THE PROCEDURE

Calvin Lee Reeder (4’, EUA, 2016)
Un home és capturat i forçat a realitzar un terrible experiment.

METUBE: AUGUST SINGS CARMEN HABANERA

Daniel Moshel (5’, Àustria, 2013)
Ni més ni menys que la “Carmen” de Georges Bizet, reinterpretat per YouTube i millorat amb sons electrònics.

8 BIT CINEMA: TITANIC

David Dutton (4’, EUA, 2015)
Titanic en 8-bit.

METUBE 2: AUGUST SINGS CARMINA BURANA

Daniel Moshel (6’, Àustria, 2016)
Després de l’èxit de Elfie i el seu rar fill August a ‘MeTube 1’, l’estranya parella surt al carrer per presentar el més gran, audaç i atractiu “flash mob” operísitco del que Internet hagi estat testimoni.

NEXT FLOOR

Denis Villeneuve (12’, Canadà, 2008)
Durant un luxós i opulent banquet, onze hostes consentits participen en el que sembla ser una matança gastronòmica ritual. En aquest univers grotesc i absurd, una seqüència inesperada d’esdeveniments desestabilitza l’eterna simfonia de l’abundància.

FILTHY FOOD

T. Arthur Cottam (5’, EUA, 2006)
L’infame T. Arthur Cottam considera el potencial eròtic del menjar i de com es consumeix, il•lustrat per una dona que realitza sexe oral en una gran varietat de consumibles. Mmmm… sap bé!

DECAPODA SHOCK

Javier Chillón (9’, Espanya, 2011)
Un astronauta torna a la Terra després d’un fatal incident en un llunyà planeta. Quan descobreix que ha estat víctima d’una sinistra conspiració, emprèn una venjança contra els responsables de la desaparició de la seva família.

LAS PALMAS

Johannes Nyholm (13’, Suècia, 2011)
Una senyora de mitjana edat que està gaudint d’unes vacances de sol i platja intenta fer noves amistats i passar-ho bé. El seu paper ho interpreta una nena d’un any, mentre que els altres personatges són titelles.