Una acurada selecció per al públic infantil i també per divertir tota la família. Un cinema amb valors però també que inspira i que alimenta la curiositat.

(59 min.) Recomanant per a tots el públics.

LE VÉLO DE L’ÉLÉPHANT

Olesya Shchukina (9’, França, Bèlgica, 2015)
Un elefant viu en una ciutat entre la gent normal i treballa com a escombriaire. Un dia veu un anunci enorme d’una bicicleta i pensa que és de la seva grandària. A partir d’aquest moment, la seva vida es centrarà en aconseguir la bicicleta sigui com sigui.

RISING HOPE

Milen Vitanov (9’, Alemanya, 2012)
Rising Hope va ser un dels cavalls més ràpids del món. Però de cop i volta comença a perdre carreres. Un gos molt estrany es fa amic d’ell i l’ajuda a restaurar la seva confiança en si mateix.

FEAR OF FLYING

Conor Finnegan (10’, Irlanda, 2012)
Dougal és un petit ocell que té por de volar. A la nit té un malson on és incapaç d’alçar el vol i cau sempre a terra. Es passa el dia caminant per tot arreu en comptes de enfrontar-se a les seves pors. Com s’ho farà per migrar cap al sud quan arribi l’hivern més dur?

PRINCESSE

Marie-Sophie Chambon (13’, França, 2014)
La Loïs té els mateixos somnis que moltes de les nenes de la seva edat: ser una princesa. Però no vol ser una princesa qualsevol. Es vol vestir de Ventafocs i farà tot el possible per posar-se aquest preciós però ajustat vestit..

RUMEURS

Frits Standaert (7’, Bèlgica, 2011)
Mentre gaudeixen d’una bonica tarda d’estiu, tres llebres fan la migdiada enmig de la selva. Tot d’una, senten un soroll darrere de les fulles…

WILDLIFE CROSSING!

Anthony Wong, Noro Drziak (6’, Rep. Txeca, 2014)
Una enginyosa historia sobre un petit però decidit cargol que haurà de creuar una carretera per reunir-se amb la seva preuada novia. Podrà el nostre jove cargol demostrar que el veritable amor pot superar qualsevol obstacle?

PARROT AWAY

Mads Weidner (6’, Dinamarca, 2014)
En una botiga de mascotes d’una illa solitària, Pierre, el lloro lleig, vol ser comprat per un pirata. Els pirates extravagants només compren els lloros més bonics. Però, finalment, un dia ell és comprat per un pirata desesperat i surten cap a l’aventura. Però l’aventura no ésel que Pierre espera…